door Matthijs Sloos 07 aug, 2024
Mede vanwege haar eigen ervaringen met Matthijs Sloos, raadde Dorine Holman mij aan om samen met hem een website te ontwikkelen die zou voldoen aan de huidige eisen. Vanaf dag één verliep dat traject plezierig en vlot.
Een vrouw met een oranje tulband en een gele jurk
door Matthijs Sloos 07 mei, 2023
Steunfonds Triodos Foundation (STF) benaderde ons om een internationaal aansprekende campagne te ontwerpen in aanloop naar en tijdens de World Aids Conference in Amsterdam. Het hoofddoel was om het onderwerp ‘gestigmatiseerde mensen uit zogenoemde key populations’ onder de aandacht te brengen bij een internationaal publiek, evenals het promoten van hun Nederlandstalige en Engelstalige boek.

DIGITOEGANKGELIJKHEID



Toegankelijkheidsverklaring
Bijgewerkt: juli 2024.

Algemeen
Op dit moment zijn er ongeveer 345.000 blinden en slechtzienden in Nederland. Het aantal blinden en slechtzienden groeit. In 2020 zullen er naar schatting zo'n 380.000 mensen een visuele beperking zijn. EMPOWER streeft ernaar om ervoor te zorgen dat haar diensten toegankelijk zijn voor mensen met een handicap. EMPOWER heeft een aanzienlijke hoeveelheid middelen geïnvesteerd om ervoor te zorgen dat zijn website gebruiksvriendelijker en toegankelijker wordt voor mensen met een handicap, met de sterke overtuiging dat elke persoon het recht heeft om te leven met waardigheid, gelijkheid, comfort en onafhankelijkheid.

Toegankelijkheid
EMPOWER maakt de UserWay Website Accessibility widget beschikbaar die wordt aangedreven door een speciale toegankelijkheidsserver. Met de software kan EMPOWER de naleving van de richtlijnen voor toegankelijkheid van webinhoud verbeteren (WCAG 2.1).

Het toegankelijkheidsmenu inschakelen
Het EMPOWER-toegankelijkheidsmenu kan worden ingeschakeld door op het pictogram van het toegankelijkheidsmenu rechtsonder op de hoek van de pagina te klikken. Nadat u het toegankelijkheidsmenu hebt gestart, wacht u even totdat het toegankelijkheidsmenu in zijn geheel is geladen.

Disclaimer
EMPOWER blijft zich inspannen om de toegankelijkheid van zijn site en diensten voortdurend te verbeteren in de overtuiging dat het onze collectieve morele verplichting is om naadloos, toegankelijk en ongehinderd gebruik ook toe te staan voor mensen met een handicap.

Ondanks onze inspanningen om alle pagina's en inhoud van EMPOWER volledig toegankelijk te maken, is sommige inhoud mogelijk nog niet volledig aangepast aan de strengste toegankelijkheidsnormen. Dit kan het gevolg zijn van het niet hebben gevonden of geïdentificeerd van de meest geschikte technologische oplossing.

Meld uw toegankelijkheidsprobleem
Als u ondanks de maatregelen die wij al hebben genomen een toegankelijkheidsprobleem ervaart op onze website, laat het ons dan weten. Geef uw melding door aan via e-mail: info@EMPOWER. Geef in ieder geval aan wat het probleem is dat u ervaart en de link naar de pagina of het document die daarbij hoort.

Share by: